sâmbătă, 12 septembrie 2009

5 Motive sa il iubesti pe Robert Pattinson!


1.Arata Bine: Parul lui incurcat, si personalitatea lui i-a adus fani care saliveaza dupa el de la primul lui interviu Twilight.Da, mai sunt si alte calitati importante la o pesoana inafara de felul in care arati , dar cand arati ca Rob, atentia trebuie oferita detaliilor.

2.Accent Britanic: Nu este nici o surpriza ca americanii sunt indragostiti de accentul britanic:ei il vad sexy, placut si aproape unic.Deci cand Rob urca pe scena, deschide gura, si accentul lui britanic iese afara , fanii se indragostesc din ce in ce mai mult.

3.I-a dat viata lui Edward:Autoarea seriei Amurg a creat imaginea lui Edward Cullen ca fiind Barbatul PERFECT.Nu numai ca era dureros de frumos, el era sensibil, pasator si un bun ascultator.Cand Rob a intrat in Edward fanii au innebunit dupa el deoarece el le-a adus la viata eroul.

4.Umil:Fara nici o indoialaRob este cea mai faimoasa persoana din intreaga lume, este in topurile de pe Google, a fost in top five of IMDb in ultimii ani, si nu este o saptamana in care sa nu fie revista cu el pe coperta.El are o cariera buna, poate sa cumpere si sa faca tot ce vrea el, si nu stiu cum se face ca el mereu se etaleaza si nu isi arata bogatia peste tot.

5.O parte din timp-Muzician:Nu numai ca el poate canta la Lynard Skynard pana tarziu noaptea la filmari, dar el are de asemenea si o voce care inregistreaza multi fani.Rob s-a intrecut pe el insusi si soundtrack-urile din Twilight au avut succesuri mari si multe.Pattinson este de asemeanea un binecuvantat pianist iar fanii vor astepta o eternitate ca el sa isi scoata albumul propriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentati...

Persoane interesate

Vizitatori

AFILIATI!