luni, 10 august 2009

Goodbye, Rachelle! :( ((clik))

Actrita Rachelle Lefevre va fi inlocuita de catre Bryce Dallas care va prelua rolul Victoriei in THE TWILIGHT SAGA:ECLIPSA.Acest lucru a fost confirmat de catre Summit Entertainment.Actrita Rachelle Lefevre,care a interpretat-o pe Victoria in Twilight si in New Moon,nu ii va da viata Victoriei si in cel de-al treilea film al seriei Twilight datorita unui conflict de calendar pe care actrita l-a facut.A 3-a parte a seriei va fi filmata in Vancouver in august.
A 3-a parte din franciza bazata pe romanele scrise de Stephenie Meyer va fi regizata de David Slade bazat pe un scenariu scris de Melissa Rosenberg.Acest film va fi lansat in cinematografele americane Miercuri,30 iunie 2010!
"Suntem foarte fericiti ca Bryce a fost de acord sa joace in franciza,"a spus Erik Feig,un angajat al Summit-ului."Rachelle a adus-o pe Victoria minunat pe marile ecrane si Bryce va aduce o noua dimensiune a caracterului.Franciza Twilight este norocoasa sa aibe o asa talentata actrita ca Bryce venind sa umple rolul last gol de Rachelle."

Imi placea Rachelle :(( Nu cred ca alticineva i-ar juca rolul atat de bine Victoriei. Dar ramane de vazut. Poate vom avea o surpriza placuta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentati...

Persoane interesate

Vizitatori

AFILIATI!