luni, 10 august 2009

Top 10,cei mai sexy vampiri;) ((clik aici ptr a comenta))

Sunt sexy,la moda si un subiect folosit des in ultima vreme.Dar producatorii au apelat la acest gen de personaje si in trecut.


Pe langa Brad Pitt ("interviu cu un vampir"), Tom Cruise ("Interviu cu un vampir"), David Boreanaz ("Angel"), Wesley Snipes, Kyle Schmid ("Blood Ties"), Stephen Moyer si Ian Somerhalder ("The Vampire Diaries") , in topul celor mai sexy vampiri isi fac aparitia si Robert Pattinson,Cam Gigadet si Kellan Lutz.


1. Robert Pattinson

Povestea din "Twilight" l-a adus in atentia publicului pe vampirul Edward Cullen,nascut in 1901.Personajul sau se indragosteste de Bella si cei dpi traiesc o dragoste imposibila.Stiti deja ca Edward a fost interpretat de Robert Pattinson pe care il veti putea vedea din toamna si in "New Moon",dar si in ecranizarile urmatoarelor carti.

2.
Cam Gigadet

Cunoscut mai mult ptr. rolurile sale negative,Cam Gigadet nu se dezminte nici in "Twilight".Aici l-a interpretat pe James,cel care stiti deja ca si-a gasit sfarsitul atentand la viata Bellei.Cam a reusit sa-si faca treaba bine de aceea a primit un alt rol de vampir intr-o noua pelicula.

3.
Kellan Lutz

Un al treilea vampir din "Twilight",de data aceasta bun, ar fi Emmett Cullen,interpretat de Kellan Lutz.Personajul acestuia s-a nascut in 1935 si a devenit vampir la 20de ani,cand a fost ucis de un urs.Partenera sa de viata este Rosalie,iar cei doi formeaza un cuplu destul de misterios...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentati...

Persoane interesate

Vizitatori

AFILIATI!