luni, 10 august 2009

Robert Pattinson


Din nr.14 din 07/07/2009 al revistei BRAVO, vrem sa va dezvaluim cateva detalii despre Rob.;)
Curiozitati de pe platouri
De cand filmeaza ptr.rolul lui Edward,revistele au scris o multime de neadevaruri despre actor.De aceea noi va oferim adevarul gol-golut.
1.Este adevarat ca Taylor ii va fura rolul lui Robert?
"Rolul meu va fi mai mic in ,insa acest lucru nu are nicio legatura cu Tylor Lautner(Jacob).Fanii trebuie sa stie ca asa a fost scrisa cartea si personajul meu va avea mai putine aparitii,iar el mai multe.Dar voi aparea mai mult in celelalte filme",a spus Robert.
2.Robert a aparut la filmarile din Italia cu un abdomen plat si el nu arata chiar atat de bine.Care este secretul?
"S-a aplicat un machiaj special ptr. abdomen si atat.Chiar daca am mers la sala nu aveam cand sa-mi transform atat de repede musculatura".
3.S-a auzit ca din cauza fanilor prea insistenti a fost lovit de un taxi.Este adevarat?
"Am incercat sa fug de cativa fani si m-a lovit usor un taxi.Nu s-a intamplat nimic grav".

Iubire
Stiti deja ca inima lui Edward bate numai ptr. Bella,insa in ultima vreme se zvoneste ca si cea a lui Robert ar "arde" ptr. Kristen Stewart.S-ar parea ca Pattinson i-a dat acesteia si un ultimatum,ca sa se desparta de iubitul ei ptr. a fi impreuna cu el.Intre timp,s-a zvonit ca actorul ar avea idile si cu alte actrite sau cu tinere necunoscute.Vom vedea intr-un final cine-i va cuceri inima "vampirului".

Cariera
Ptr.urmatoarea perioada,Rob. are o agenda foarte incarcata,pana in 2010.Mai are de filmat inca 2proiecte ptr.anul viitor,o drama si o poveste de dragoste.In aceasta din urma va juca alaturi de Emilie de Ravin("Lost") si Pierce Brosnan.Filmarile ptr."Eclipsa",al treilea film din serie vor incepe in luna august.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentati...

Persoane interesate

Vizitatori

AFILIATI!