luni, 10 august 2009

Robert Pattinson si Kristen Stewart, indragostiti pe bune ((clik aici ptr comentarii))

Robert Pattinson, 23 de ani, si Kristen Stewart, 19 ani, eroii din Twilight, sunt impreuna si in viata de zi cu zi. Desi Kristen este evident cucerita de vampirul alaturi de care joaca, ea este inca, in mod oficial, iubita lui Michael Angarano.


Conform site-ului gala.fr, cei doi actori au fost surprinsi, in seara decernarii Premiilor MTV Movie Awards, stand unul langa altul, cu fetele apropiate si cu ochii inchisi. Presa americana a dat verdictul imediat: "Sunt indragostiti!", chiar daca cei doi nu au avut inca nicio reactie.

Povestea de dragoste made in Hollywood are toate ingredientele necesare: ea este draguta, misterioasa si abia iesita din adolescenta; el este tanar, stralucitor si inflacarat. In viata de zi cu zi, Robert si Kristen au preluat rolurile personajelor pe care le interpreteaza, Edward si Bella, cel mai bun exemplu fiind filmarile, cand cei doi uita ca se afla in vizorul camerelor de luat vederi si prelungesc momentele de pasiune.

Desi a cucerit multe inimi cu privirea sa, Robert pare ca si-a gasit stabilitatea pe care o cauta alaturi de Kristen. La randul ei, tanara actrita, care inca nu a fost nevoita sa se lupte pentru a-si pastra iubitul, incepe sa invete ce inseamna sa iti acaparezi partenerul si sa nu il lasi sa plece nicio secunda de langa tine.

hmm...:-? voi ce parere aveti:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentati...

Persoane interesate

Vizitatori

AFILIATI!