luni, 10 august 2009

Interviu cu Ashley Greene: despre colegii din New Moon


Ashley Greene, interpreta lui Alice Cullen din pelicula New Moon, a vorbit intr-un interviu acordat revistei OK! despre filmarile la pelicula New Moon cat si despre relatiile dintre actori:

Cum se schimba Alice Cullen in pelicula New Moon?

Personajul meu va aparea 60% din filmul New Moon. Poti sa vezi relatiile care se dezvolta intre Alice, Bella si Edward.

Are Robert (Pattinson) vreo problema cu tot machiajul pe care trebuie sa-l poarte pentru a interpreta rolul unui vampir?

Ii place sa fie frumusel. (rade) Ei, nu banuiesc ca acest aspect place vreunui actor. Dar este o parte a jobului

Taylor Lautner, actorul care-l joaca Jacob Black, si-a transformat radical corpul si arata mult mai matur pentru “New Moon”

Am vorbit in interviuri despre cat de ridicol mi se parea ca aveau de gand sa-l inlocuiasca in New Monn, si cred ca a lucrat mai mult decat noi toti pentru a-si pastra rolul. (…) Suntem atat de mandri de ei. Se antreneaza de 3 ori pe zi si mananca intruna. Voiam sa-i spun:” Vreau sa fiu in locul tau! Tu poti manca intruna.”

Cum petreceti timpul liber pe platourile de filmare?

Mergem pe o strada in Vancouver numita Robson, unde lumea canta la intrumente. Trebuie sa invat si eu sa cant la chitara pentru ca Jackson [Rathbone], Nikki [Reed], Kristen [Stewart] si Rob [Pattinson] stiu sa cante.

Sunt relatii bune intre actori?

Da, s-a creat o legatura intensa intre noi toti, si totul s-a intamplat natural.

Cum se impaca Robert Pattinson cu statul de “cel mai dorit barbat“?

Robert e ceba de genul:”Parca nu apartin acestui loc. Ce se intampla?” Nu este chiar genul sociabil. Nu face parte din acele persoane care pot sa mearga si sa vorbeasca cu oricine. Este genul mai retras si stangaci.

S-a zvonit ca lui Robert i-ar placea de Kristen. Acesta este motivul pentru care nu-si da intalniri?

Cred ca ii place sa fie singur. Este unul dintre cei mai doriti burlaci in momentul de fata. Asa ca daca ar fi fost trist inainte (din cauza lui Kristen), cred ca se simte bine acum.

Kristen pastreaza legatura cu prietenul ei, Michael Angarano?

Stiu ca tine foarte mult la el si au o relatie deosebita. In timpul filmarilor la New Monn au petrecut mai mult timp impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentati...

Persoane interesate

Vizitatori

AFILIATI!