luni, 10 august 2009

Noutati despre Eclipse ((clik ptr a comenta))

(Charlie) a scris pe pagina lui de Twitter ca si-a primit scenariul pentru Eclipse si ca abea asteapta sa inceapa filmarile.De data aceasta, simte ca rolul sau va fi mult mai complex.
Cea care o interpreteaza pe Victoria, a dat un nou interviu la Londra Free Press, unde ea a specificat schimbarile pe care le-a "suferit" seria prin schimbul de regizori.

"S-ar putea să fi fost rău", admite Rachelle. "Dar, deoarece Harry Potter a trecut prin asta inaintea noastra, noi am gandit: " Hey, copiii Potter au trecut si ei printr-un schimb de regizori şi au fost OK, deci vom fi si noi în regulă, de asemenea. "

O a treia schimbare se va întâmpla anul acesta la Vancouver, atunci când un alt regizor, David Slade, va prelua conducerea pentru următoarea parte a seriei, Eclipse.

"Este momentul perfect pentru David, pentru că în Eclipse cadrele sunt mai întunecoase decât în celelalte două parti. Există si mai multă acţiune. Nu este un film de groază, dar va fi mult mai întunecat decat ati văzut pana acum. "


Nu uitati:

- Xavier Samuel il va interpreta pe Riley ;
- Filmarile pentru Eclipse vor incepe luna viitoare la Vancouver. Ele se vor desfasura in perioada 17 august - 30 oct 2009.


Un comentariu:

  1. abia astept filmul...nu mai pot de nerabdare...astept noutati dp acest site!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentati...

Persoane interesate

Vizitatori

AFILIATI!